fbpx

Internationella Kvinnodagen 8 MARS.

Alla vi fantastiska kvinnor – vi är värda att firas varje dag

Som kvinna, dotter, mamma, vän och sambo inser vi att vi kvinnor alltid går in i rollen av omhändertagande om alla andra före oss själva. Det ligger så långt in i vår natur att göra så, för vi har gjort så i många hundra tusen år. Det vi ofta glömmer bort är ta hand om oss själva.

Dagen till ära vill vi på Empowering Women lyfta alla Er fantastiska kvinnor, som vi försöker lyfta och peppa och inspirera varje gång på våra event och däremellan så gott det går. Vi brinner för er alla kvinnor, vi vet att alla kämpar vi med något och Du är aldrig ensam. Det finns fler som kämpar med samma saker, med samma tankar, med samma känslor som överväldigar. I detta kan vi mötas för att inte fastna i tankarna och känslorna utan ta oss vidare och blicka mer framåt och göra saker som vi mår bra av innerst inne, saker som vi drömmer om.

För att när vi gör det som vi vill och drämmer om, ska vi ha det självförtroendet och styrka och kraft som vi har inom oss innerst inne. Vi har bara glömt bort och dämpat oss och lyssnat mycket på andra som har tvivlat på oss själva. Så nu slutar vi upp med det. Vi tar fram alla våra styrkor, fokuserar på dem, berömmer oss själva, lyssnar på oss själva, älskar oss själva, pratar snällt med oss själva.

När vi lever enligt våra värderingar, vågar stå upp för oss själva och skapar en starkt integritet, så är det lättare att säga ja till sånt som vi får energi utav och säga NEJ till det som inte är oss till lags.

Vi tror på dig och vet att du klarar av allt som du vill ta dig för, nu gäller det bara att du också börjar säga JA till dig själv!

När du är vågar stå upp för dig själv kommer du att inspirera andra till att också göra det, på det sättet kommer du att lyfta och peppa andra i din omgivning.

Together we can make a big difference in this world!

Hoppas du har haft en härlig helg och en magisk 8 Mars- Internationell kvinnodag!

Med kärlek,

Empowering Women

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *