fbpx

Individuell coaching

Vill du leva DITT liv på DINA villkor? Sätta upp konkreta mål, stärka ditt självförtroende och motivation? Ta dig dit du vill? Då har du hittat rätt! Coaching kan vara skillnaden mellan att stå still eller att lyckas. Vilket väljer du?

Står du och stampar vid ett vägskäl i livet och vet inte vad du vill och vart du vill till,  blir det svårt att ta sig därifrån eller göra något åt situationen. 

Vill du lära känna dig själv för att bli en bättre person, partner, vän, chef, medarbetare? Vi hjälper dig att utforska dig själv i kraftfulla verktyg som också fokuserar framåt och uppåt utifrån dina egna preferenser.  

Skapa ett liv fullt av glädje, och ett liv som är mer än att överleva utan att LEVA ett liv fullt av mening, energi och glädje.

Lycka är inget som kommer att hända när förutsättningarna är mer eller mindre perfekta, lycka är något vi skapar själva genom aktiva val i livet.

Empowering women

Livscoaching

Mental träning

Kvinnor har en fantastisk kraft inom sig. Ibland lägger sig prestationspressen ivägen för oss och blockerar vår fulla potential. 

Förutom det tenderar vi också att prioritera allt inom livspusslet och glömmer ibland bort oss själva, vilka vi är och vad vi tycker om och vad vi står för. 

Med Empowering women coaching stärker vi tillsammans dig som kvinna, som entreprenör, som ledare, – oavsett vilka som är din flock. Du och ditt välmående är i fokus!

Känner du att du står och stampar i livet,  du saknar din energi, vet inte vad du vill och vart du ska eller du känner dig allmän vilse?

Eller så vet du exakt vart du vill men kommer bara inte till skott. Du försöker gång på gång men något gör att du inte kommer i mål. 

Har du förstått vad det innebär med personlig coaching och tror att konstant utveckling är det som tar oss framåt.

Du har hittat rätt, livscoaching hjälper dig framåt på det sätt som känns bra både på in och utsidan.

Är du en högpresterande person inom idrott eller inom annat område och känner att du behöver kunna hantera ditt mentala tillstånd för att kunna maximera prestationen och hålla den hög?

Vad händer inom dig inför en prestation? Hur är känslan? Hur hanterar du nervositet idag och hur skulle du vilja hantera den? 

Vad händer när prestationen är utförd och det inte gick precis som du ville, hur tar du dig upp? 

Forskning visar att träning ökar prestationsförmågan med 22% medan träning tillsammans med coaching ökar prestationen med 88%.

“Three decisions that we all control each moment of our lives:
what to focus on,
what things mean,
and what to do in spite of the challenges that may appear.”

- Anthony Robbins