fbpx

När jag som kvinna vågar stå upp för mig själv offentligt tillåter jag andra kvinnor att kliva fram och våga säga sitt

Jag har blivit uppfostrad med kärlek men också med en bild av att som flicka ska jag vara på ett visst sätt. När jag sedan blev kvinna så insåg jag på många områden i livet att jag förväntas vara den lydiga, den som hänger med och anpassar sig, den som inte säger som det är, för att det inte passar just nu eller just här. Jag har fått se detta på ett skrämmande sätt.

Det har än mer tänt en eld inom mig att jag vill att kvinnor säger till och säger ifrån. Att de vågar vara sig själva fullt ut, att de vågar säga vad de tycker, att de vågar säga emot. Det är ok! Jag har sett det hos många av mina klienter som har börjat säga nej, eller börjat att säga som det är och varit rädda för hur det ska tas emot. Istället för att deras värsta farhågor besannats, har dem blivit bemötta med stor respekt och integritet.

Därför vill jag säga att det är hos dig allt börjar. Det du tror att du behöver leva upp till. Så som du tror att du kommer att bli bemött. Så som du tror att folk ska tycka och tänka och döma. Vi är dem största domarna i vårt liv. Vi själva alltså. Om vi ska förändra världen behöver vi förändra oss själva och hur vi ser på oss själva. Att bygga upp oss själva, väcka oss ur dvalan, ur ekorrhjulet, ur illusionen och traditionen.

POWER WOMAN

Du som är powerwoman som jobbar dag in och dag ut på att prioritera alla andra, ta hand om alla andra, vara med på alla upptåg och besluta om allt från köksluckor hemma till gardiner på jobbet.

En påminnelse till dig! Du behöver inte vara med på allt. Du behöver lämna luft för dig själv. Boka in dig själv i kalendern. Vilket sätt du än gör det på, hos frisören, på massagen, på dansen, på spa, i badrummet för dig själv, eller i sängen med dina egna tankar. Du behöver tystnaden för att hinna höra dina egna tankar. Du är betydelsefull och värdefull och älskad. Du behövs!

Att börja med att våga drömma och våga provprata om det du längtar efter allra mest. Att börja sätta gränser för dig själv och mot andra. Att börja säga JA till dig själv och NEJ till det som inte fyller din själ eller fyller på din bägare av energi. Att börja se på dig själv som en powerkvinna, inifrån och ut. Att börja se på din kropp för vad den är och med tacksamhet för allt den gör för dig, för överallt den tar dig och allt den klarar av idag.

Genom att stå i din egen kraft och med alla dina sidor och färger och med ditt självförtroende och självkänsla, tillåter du andra kvinnor att inspireras av dig och du ger dem tillåtelse att vara sig själv fullt ut.

Be the change you want to see in this world!

POWER BUSINESS WOMAN

Entreprenörskap är ett ensamt jobb och dessutom kan det stundtals vara överväldigande i alla de roller som du sitter på som entreprenör. Du ska vara din egen marknadsavdelning, säljavdelning, ekonom och IT-avdelning och dessutom leverera på din vara eller tjänst. Jag vet precis hur det är. Det som har hjälpt mig själv mest är att omge mig med andra entreprenörer som vågar slänga sig ut, som vågar tro på sig själva, som är ”constant learners”, som lär i farten. Något som är helt självklart för mig kan vara något helt nytt för dig. Tillsammans kan vi hjälpa varandra framåt, lära av varandra och göra resan mycket roligare. Jag hjälper dig att hitta din entreprenörs-tribe.

POWER MAMA

Förr i tiden, dvs när vi levde på savannen hade vi en uppgift, att ta hand om flocken, se till så alla mådde bra. Det var vårt största ansvar. Detta ansvaret evolutionerat fram och det gör att vi än idag fastän livet inte riktigt ser ut som på savannen, så tenderar vi att ta på oss ansvaret för alla som vi behöver ha ansvar för men också för väldigt mycket som inte behöver vara vårt ansvar. Vi ger inte andra ens chansen att erbjuda sig. Vi bara tar på oss det utan att blinka. När vi sedan hamnar i överväldigande och funderar på varför vi tar slut på jobbet och inte orkar med våra barn, det som är viktigt på riktigt för oss börjar vi vakna. Vi börjar ställa oss frågan, hur kommer det sig att jag är så grym på jobbet och närvarande, men när jag kommer hem är energin helt slut och likaså min ork. Vill jag verkligen ha det så här?

Vad är viktigt på riktigt för mig? Hur kan jag vara en förälder som orkar, som vill, som är närvarande och inte i telefonen hela tiden?

Om du kämpar med ditt barn på något sätt så är det många gånger du som behöver förändras för att ditt barn ska förändras. Barn är enkla i sin grund. De har de mänskliga behoven som behöver bli tillgodosedda. De vill känna sig SEDDA, ÄLSKADE, BEKRÄFTADE, HÖRDA/LYSSNADE PÅ, precis som du och jag. För att reglera sin avsaknad av att få dessa behov mötta blir barn ofta utåtagerande. Så därför kan du ändra mycket i din relation till dina barn genom att förändra dig själv.

Ingen kommer att investera i dig, därför behöver DU ge dig själv tillåtelse att investera i dig själv. Det finns inga bättre alternativ än att investera i din personliga utveckling. Det är här alla svaren till ditt inre sökande finns. Inom dig.

Vad väntar du på? Är du redo för ett 2022 på en helt annan nivå?

I am your sister in prosperity and possibility!

– Lisa Nichols –

Du är varmt välkommen power woman!

Presentation av Empowering women

Jag heter Anna Klimenko och är utbildad Professionell Coach inom NLP, Katalyserande coaching, neurologi och vår Intuition med intresse för utveckling av oss som människor och mitt hjärta brinner lite extra för oss kvinnor. Hur vi kan utveckla och leva upp till vår fulla potential. Det är också otroligt spännande hur detta samspelar med vår framevolutionerade hjärna i det samhälle vi lever i. Jag brinner för kvinnors kraft och energi och vill samla oss likasinnade för energigivande, utvecklande och magiska event! Tillsammans kan vi göra tillvaron rikare genom att inspirera, stötta, lyfta och peppa varandra!

Du är värdefull och har alla resurser du behöver inom dig!

Bästa hälsningar,

Anna

EMPOWERING WOMEN

Empowering Women har två olika segment. Ett för kvinnor som vill upptäcka sin oändliga potential och som just nu erbjuds i kursen Ett rikare Liv. Det andra handlar om kvinnliga entreprenörer som vill ta sig själv och sitt företagande till nästa nivå. Det gör vi i form om EMPOWERING WOMEN MASTERMIND. Ett mastermind är när två intelligenser tillsammans skapar en tredje. För att komma framåt och bli framgångsrik i ditt företagande behöver du andra som kan stötta dig och pusha dig i rätt riktning. Andra som kan utmana dig och dina stora visioner och få dig att våga. Därför är det så oerhört avgörande att ha sin tribe av kvinnor som kan hjälpas åt att växa tillsammans. Nedan kan du anmäla intresse till nästa Mastermind. I dagsläget finns inget datum satt för det.