fbpx

Om oss

Jag som driver Forward Coaching heter Anna Klimenko, och jag utgår från Göteborg. 

Min stora PASSION är att inspirera människor och hjälpa dem framåt i sin utveckling och ge dem styrka och kraft att genomföra sin förändring. Jag vill öka människors medvetenhet kring deras välmående och öka förståelsen för sig själv och andra.

Min PERSONLIGHET är min styrka. Jag är rak och ärlig, full av energi, varm, lyhörd, och får ofta höra att jag inspirerar mina klienter med min stora entusiasm och positiva energi.

Som civilekonom och med erfarenhet från hårda revisionsbranschen har jag fått förståelse för vilka utmaningar man ställs inför i olika organisationer och miljöer. Jag förstod också att vi alla lever med vår prestation och att det finns sätt att använda oss av den som en resurs snarare än ett hinder.

Närmast innan jag bytte bana till coaching jobbade jag inom IT- branschen där jag såg alla utmaningarna i det pågående paradigmskifte som hela tiden också avancerar i raketfart. Det gäller att lära sig att leva i förändring och hitta bra förhållningssätt till förändring som gör oss alla HÅLLBARA både i yrkeslivet och privat.

Jag har tränat upp min förmåga att lyssna, inte komma med lösningar på problem utan ge personen framför möjligheten att säga det själv i coachande samtal. De bästa lösningarna är de som vi kommer på själva. 

Min VIKTIGASTE UPPGIFT är att möta varje individ och grupp precis där de befinner sig för att tillsammans hitta den väg som passar just dem för att kunna utvecklas FRAMÅT.

Jag tror att alla människor har det som krävs för att komma dit de alltid drömt om, det krävs bara tanke, mod och ett litet första steg framåt...

You can choose courage or you can choose comfort. But you cannot have both.

- Bréne Brown