fbpx

Awaken the woman within

där du väcker dig själv och dina drömmar till liv

Ta fram powerkvinnan i dig!

Vi kvinnor balanserar jobb, familj, ideal och träning som en ninja warrior, och vi tar slut. Hur länge håller du? Är otillräckligheten det som flåsar dig i nacken varje vecka?

Tänk att du kan skapa ditt liv precis så som du vill leva det. Att få sätta din agenda och prioritera därefter. Du vet att det livet du vill ha är möjligt, men du vet inte HUR du tar dig dit. Här får du stegen och verktygen för att skapa det liv du vill leva.

Under 7 veckor lär du dig att ta fram powerkvinnan i dig. Du får verktyg för hur du hanterar världen omkring dig. Varmt välkommen att uppleva ditt nya starka jag.

Under kursens 7 veckor kommer du att:

 • Stärka din inre styrka
 • Känna mer energi och livsglöd
 • Lära dig att vara mindre dömande mot dig själv och andra
 • Lära dig att vara mer kärleksfull mot dig själv och andra
 • UPPleva livet och inte överleva
 • Lära känna dig själv på djupet och utforska vem du är och vad du egentligen vill
 • Komma närmare dig själv på ett sätt som du aldrig har testat förut
 • Hela din resa dokumenteras i en workbook
 • En safezone med andra kvinnor som är redo för förändring
 • Ett tryggt space där du kan vara dig själv fullt ut

Du har allt inom dig: energi, ork, vilja, styrka, kraft, glädje, kärlek, tacksamhet, svaren på din inre längtan.

När, var och hur?

 • Start: Kl. 19.30 tisdag den 23 augusti, vecka 34. 7 tillfällen v.34 – v.40.
 • Var: Bon Padel Arena, Östra Sörredsvägen 4, 418 78 Göteborg.
 • Investering: 699 kr. Intropris endast denna omgång. (Ord.pris 2199kr)

Kursen pågår under Bon Padel Leaugues 7 veckor med start v 34.

I samarbete med Bon Padel Arena erbjuds spelarna i Bon Padel League kursen kostnadsfritt.

OBS! Max 25 platser! Först till kvarn gäller.

Öppna upp för att upptäcka allt det där som finns inom dig. Kom med på 7 tisdagar 19.30-20.10 och awaken the woman within!

Ni som spelar ligan på tisdagar och slutar spela 19.00 kan duscha och basta i lugn och ro. För er som börjar spela tisdagar 20.30 finns tid efter kursen för att byta om och värma upp.

Vi bjuder på frukt, vatten,  te och kaffe.

Sagt om kursen

5/5

"Du får enormt mycket verktyg att ta med dig genom livet i alla möjliga olika områden. Kunskapen Anna sitter på är enorm, och är du fast på nått plan i ditt liv kan jag lova att hon kommer nysta upp den lilla knut och få dig att inse din inre potential som behöver få komma ut! Du får nya tankesätt och insikter om dig själv som du antagligen inte reflekterat över innan, det kan va känslosamt men det är du värd. Anna får livslusten att bubbla upp, och enbart starten av alla tillfällen är värd att gå denna kurs för! <3"

5/5

“Att gå denna kurs har varit ett av mina bästa beslut. Den har fått mig att se det fina i livet och få upp ögonen att uppskatta och uppmärksamma det vackra som omger oss. Anna är en fantastisk coach och hon har med sin kurs inspirerat mig till att vilja leva livet fullt ut och att börja drömma igen. Hon har gett mig verktyg som hjälpt mig att se vem jag är och hur jag med ett nytt mindset och tankesätt kan börja styra mitt liv."

5/5

"Ett perfekt tillfälle att under trygga förhållanden bli medveten om vad du vill med livet, vad du drömmer om och få verktyg för att komma dit! Få en bättre kännedom om dig, vad DU vill göra, hur du vill må. Vad du har för vanor och ovanor. Få reda på vad som stoppar dig och få redskap att ta dig vidare! Allt tillsammans med underbara människor som skapar gemenskap, där man ser att man inte är själv i alla sina tankar. Tveka inte att gå kursen! Den kommer ge så mycket mer än du tror!"

5/5

"Att få göra detta ihop med ett härligt gäng öppensinnade kvinnor som delat med sig av sin resa och utveckling har varit helt magiskt. Det finns så mycket visdom och värme hos alla och jag är så tacksam för allt ni delat. Är du kanske trött och inte riktigt känner det du vill känna eller kanske bara är lite nyfiken på att hitta verktyg för att leva och njuta av livet fullt ut då är detta en kurs för dig. Passa på att dela med dig av din visdom du med."

Du anmäler dig via Matchi och anmälan är bindande. Om du anmäler dig och inte dyker upp läggs en skuld på ditt matchikonto på 150kr/tillfälle. Självklart kan man bli sjuk eller få förhinder, meddela det minst 12h innan. Får du förhinder går det jättebra att lämna över din plats till någon annan. 

Har du några frågor kring kursen eller vill komma i kontakt med mig är du välkommen att maila info@empoweringwomen.se, eller skriv till mig på instagram @empoweringwomensverige.

Du har allt inom dig: energi, ork, vilja, styrka, kraft, glädje, kärlek, tacksamhet, svaren på din inre längtan.