You rock woman!

Empowering Women AK AS Göteborg coach

EMPOWERING WOMEN

Empowering women är en arena för kvinnor som vill något mer i livet, som vill träffa andra likasinnade. Kvinnor som vill jobba med sin personlig utveckling och vill göra resan tillsammans med andra underbara kvinnor.  Det är för kvinnor vill utforska sig själva och sin gränslösa potential, vill  prova att drömma större och lära känna andra härliga kvinnor.  

Våra värdegrunder

Hjälpa kvinnor att se sitt värde, ge kvinnor growth Mindset för ett liv fullt av mening, ge kvinnor nycklar för att välja glädje och vara närvarande. 

Skapa Connection, att vi är alla med om händelser, situationer, människor i livet som kommer utmana oss, vi kämpar alla med något, och vi är aldrig ensamma. Finns alltid någon därute som kämpar med det som du kämpar med. 

Sisterhood: Vi behöver inte mer konkurrens, vi behöver kvinnor som stöttar kvinnor. Vi behöver inte göra den här resan ensamma. Våga stå i vår i kraft och när du gör det, ger du andra tillåtelse att göra detsamma! Tillsammans är vägen framåt! It’s a movement!

LÅT OSS INVESTERA TID I OSS SJÄLVA och ge oss själva den kärlek och omsorg som vi behöver, med mindsets, nycklar, verktyg och connection. Vi är i detta TILLSAMMANS. Vi kan bli mer medvetna om att vi kan ta kontroll över våra tankar och känslor och styra dem och inte tvärtom. Våra tankar och känslor blir vår verklighet och vår verklighet är ju vårt liv.

På grund av omständigheterna med covid-19 har vi gjort om konceptet en aning och kör istället våra Empowering Women livesändningar.

Ni är varmt välkomna  allihop! Har du länge funderat på vad det är vi gör på våra event eller inte haft möjlighet att vara med, ta chansen och upplev denna härliga energi tillsammans med oss och alla de härliga kvinnorna! 

Varmt välkommen på vårt nästa Empowering Women event. 

Vi pratar om livet med fokus på connection med likasinnade kvinnor som också vill mer! Häng med på vår nästa träff, vi ser fram emot att träffa dig där! Vi delar med oss av våra tankar och  skapar nya connections och nya vänner som stöttar och peppar oss. 

Tänk tillbaka på ett tillfälle när du träffade någon som gav dig så mycket energi, inspiration och glädje att du kände att ingenting är omöjligt! En sådan stund skapar vi för dig på våra event där du är tillsammans med andra öppna och nyfikna kvinnor som vill träffa likasinnade.

VAR & HUR: Vi kör live på Instagram, håll utkik för dem sändningarna.

Följ oss på Instagram Empoweringwomen & Facebook EmpoweringWomenSverige

Deltagarnas upplevelse från tidigare event

” Ni är så genuina och äkta, och verkligen bidrar med något värdefullt och insiktsfullt! Älskar era event och skulle verkligen vilja rekommendera era event och er coachning till alla kvinnor där ute!”

” Alltså WOW WOW WOW va grymma ni är! Jag är Blown Away! Maken till professionellt upplägg och innehåll har jag inte sett och jag är van vid den här type av coaching och event! Måste vara med mer!”

” Inspirerade och ”vill ha mer”- känsla! Surfade ut på vågen! ”

” Er energi var riktigt härlig. Ni var autentiska. ”

” Förstärkte min känsla att jag är på rätt väg! ”

” Inspirerande, härligt och väldigt naturligt. Toppen😍 ”

” Mycket givande! Härlig stämning. Glädje. ”

Detta får du:

  • En känsla av att du aldrig är ensam! Tillsammans med en tribe av kvinnor blir detta en härlig stund i livet!
  • Enkla tips på saker som höjer din energi i vardagen.
  • Inspiration från likasinnade kvinnor.
  • Nya vänner.

Vi ser fram emot att träffa dig på våra event Empowering Women!

Kom, utvecklas och connecta med andra härliga kvinnor, du behöver inte ha varit med på något tidigare event för att delta på vårt nästa! Vi pratar om livet med fokus connection med andra underbara kvinnor. Vi ger er verktyg och varvar övningar, miniföreläsningar och mindset i personlig utveckling. För massa pepp, energi och glädje! Vi kör live events så fort covid-restriktionerna ger möjlighet till det.

Vi är så tacksamma och glada för alla er fantastiska kvinnor som har varit med på våra event!

Presentation av oss som ska boosta dig

Vi heter Anna och Adeline och är coacher som arbetar med personlig utveckling och mental träning. Vi brinner för kvinnors kraft och energi och vill samla oss likasinnade online för härliga event! Tillsammans kan vi göra tillvaron roligare, härligare och rikare genom att inspirera, stötta, lyfta och peppa varandra!

Du är värdefull och har alla resurser du behöver inom dig!

Bästa hälsningar,

Anna och Adeline

EMPOWERING WOMEN